white and green logo ”Vinnarfönstret”

Återställer dina fönster till nyskick – och ger dem moderna egenskaper

Man's hand puttied wooden frame of the window. Close up.

Jo, det finns ett smartare sätt att renovera fönster. Ett sätt som inte bara återställer dina befintliga fönster till nyskick, utan faktiskt förbättrar finish, energivärde och ljudklass – utan att byggnadens själ går förlorad. Vinnarfönstret är en smartare lösning, oavsett om det handlar om att ge bostäder en kostnadseffektiv, välbehövlig ansiktslyftning eller om projektet är en anrik, k-märkt byggnad som inte får förändras, men där tidens tand håller på att ta ut sin rätt.

Vinnarfönstret är dessutom goda nyheter för alla inblandade: För renoveringsfirmor, bostadsrättsföreningar, konsulter och för dig som är boende.

Så här fungerar vår lösning – Vinnarfönstret

En fönsterbåge består av två delar: En innerbåge som syns från insidan, och en ytterbåge som är den del av fönstret som utsätts för väder och vind. Vår renoveringsmetod handlar om att förena det bästa av två världar, och finns i tre olika versioner:

drawing of 3 windows cross sectionVinnarfönstret Ytter (fig. 1) Är en renoveringsmetod som ger nytt liv till dina befintliga fönster. Vi ger dig en ny ytterbåge som är en exakt kopia av den befintliga, med nya glas och stora energibesparingar. De målas, kittas och förses med nya beslag. Om du vill kan vi dessutom erbjuda ytterligare ljudreducering, spröjs eller annan modifiering om du vill förändra utseendet för att på så sätt harmoniera med fasaden eller andra delar av en fastighetsrenovering.

Vinnarfönstret Hybrid (fig. 2) Är en renoveringsmetod där vi ger dig en inner- och ytterbåge i ett, man behåller fasadens utseende men sätter dit ett 3-glas isolerruta. Med denna lösning ersätter vi både inner och ytterbåge med en båge. Snyggt, modernt och energieffektivt.

Vinnarfönstret Ideal (fig. 3) Är en renoveringsmetod där man byter ut hela bågpaketet till både en ny inner- och ytterbåge. Denna lösning lämpar sig bäst där stora energibesparingar önskas.

Oavsett vilket vinnarfönster ni väljer levereras det direkt till er, där de monteras på befintlig karm. På så sätt får du det nya fönstrets fördelar och det ursprungliga fönstrets känsla och utseende. Och resultatet? Ja det ”måste ses” som det heter när man är extra stolt över något man gjort. Vinnarfönstret är ett mycket prisvärt alternativ till traditionella fönsterrenoveringar och innebär att du slipper oroa dig för dolda fel och oförutsedda utgifter.

Begär offert

Fyra starka skäl att välja Vinnarfönstret

Oavsett om det är ditt företag som ska sköta renoveringen, om du har ansvar för bostadsrättsföreningens upphandling eller om du är boende i fastigheten, är Vinnarfönstret goda nyheter:

  • Lättare att räkna på – och väldigt prisvärt
  • Återställer fönstren till nyskick
  • Energieffektivare och bättre inomhusklimat
  • Snabbare klart, mindre åverkan

Foto Rickes reklam

Fler fördelar för alla inblandade

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.