WJ Snickerier AB

Pålitliga fönsterexperter som ger dig nya fördelar

Worker in CNC machine at factory floor
Portrait of Anders and Åke in the factory

Att hålla vad vi lovar är liksom en grundlag för WJ Snickerier. Förmodligen kommer denna norrländska pålitlighet med modersmjölken. WJ Snickerier bygger vidare på en 100-årig tradition där Erikssons Träindustrier, Etri Fönster, Elitfönster, Norsjöfönster och Inwido för alltid satt norsjöbygden på den svenska fönsterkartan. WJ Snickeriers affärsidé, att ge befintliga fönster nytt liv genom en kombination av gedigent hantverk, smarta produktionslösningar och supermodern teknik ser vi som en logisk fortsättning på denna fönsterfärdighet.

WJ Snickerier är små nog att erbjuda en närmast unik flexibilitet. Vi kan snabbt ställa om produktionen från en timme till en annan när situationen så kräver. Samtidigt erbjuder vår moderna maskinpark en imponerande maxkapacitet.

Miljövänligt & närproducerat

Du som besökt oss vet också att vi har Sveriges kanske vackraste fabriksutsikt, med stora fönster ut mot den natursköna Stor-Raggsjön. Detta perspektiv är också en viktig del av vårt företag. Vi tror att en hållbar framtid handlar om att välja närproducerat material både ur ett kvalitets- och miljöperspektiv. Därför är våra Vinnarfönster tillverkade av Norrländsk senvuxen fura. Ingen plast. Inga konstiga tillsatser. Inget aluminium. Inget virke som färdas över halva världen för att till slut bli svenska fönster.

Alla är vinnare

När du kontaktar oss får du raka besked. Vi vet vad som fungerar och har lång erfarenhet av att omsätta speciallösningar till smarta produktionslösningar. Men vi tror också på styrkan i det goda samtalet, att ha tid med de som kontaktar oss. Vi vet att ett öppet samtal kan mynna ut i en lösning som ingen av parterna tidigare tänkt på. Vi tror på tillsammanstanken. Kanske är det därför vi samarbetar med så många olika parter. Vi ser oss inte som konkurrenter till något led i fönsterkedjan, utan som ett smart komplement som kan göra alla till vinnare.

Kontakta oss

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.