Kontakt

Anders and Åke sit opposite each other at a desk
close-up of window

Hör av dig för ett förutsättningslöst samtal. Eller för att få en konkret offert på en konkret förfrågan. Eller bara för att samtala om hur ett snickeri kan ha en sån vidunderligt vacker utsikt* från kontoret.

Kontaktpersoner

VD/Försäljning
Åke Westermark 070-553 84 65
ake@wjsnickerier.se

Försäljning
Patrik Dahlberg 070-282 61 42
patrik@wjsnickerier.se

Produktion/Logistic
Anders Jonsson 070-341 90 67
anders@wjsnickerier.se

Adress
WJ Snickerier AB
Besöksadress: Storvägen 10, Kvarnåsen
Postadress: Box 13, 935 21 Norsjö

* WJ Snickeri ligger i Kvarnåsen, en by vid länsväg 365 mellan Norsjö och Lycksele. Företaget är beläget intill Stor-Raggsjön som har en area på 5,87 kvadratkilometer och ligger 274 meter över havet. Denna bygd är förmodligen det område i Europa som har den största koncentrationen fönsterkompetens per capita med konstruktions- och produktionsanor som stäcker sig tillbaka till 1900-talets början. Så när du kommer på besök så kan du vara säker på tre saker: Här finns gott kaffe, en vidunderlig utsikt och fönsterlösningar för dig.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.