Referenser

Stort husbyggt i början av 1900-talet

Uppfinnaren

Efter ett sekel utsatt för väder och vind, samt ett flertal omgångar med renoveringar, har fönstren tappat en stor del av sitt ursprungliga utseende.
Tillsammans med renoveringsfirman Fog och Fönsterservice AB har vi monterat nya Vinnarfönstret ytter, för att återställa fönstren till ursprungsskick, som dom en gång såg ut.

Apartment building with red windows

Brf Kättingen

Hörnfastigheten på Fridhemsgatan 60 uppfördes mitt under andra världskriget, bara några år efter det angränsade torget Fridhemsplan färdigställdes. Denna tidstypiska fastighet har fått en tidstrogen ansiktslyftning med Vinnarfönstret Ytter som Ekströms Glas monterat på plats. Till glädje för såväl besökare som medlemmarna i bostadsrättsföreningen Brf Kättingen 5. Snyggt, snabbt och smidigt.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.