Tjänster

Kapacitet och flexibilitet för nya utmaningar

holding a ruler on a technical drawing of
screws the hinge on a window sill

Genom åren har vi på WJ Snickerier lärt oss att omvandla behov och funderingar till smarta produktionslösningar. Vi kan småskalig produktion och vi har en produktionsutrustning som tillåter oss att skruva upp takten rejält så snart det behövs.

En sak som våra kunder uppskattar är oss som samtalspartner. Vi gillar att resonera med uppdragsgivare och konsulter för att hitta den bästa tänkbara lösningen på ett aktuellt problem. I vårt arbete med fönsterproduktion handlar det om att bevara ett utseende och ingjuta nytt liv i gamla fönsterbågar. Men det kan också handla om produktutveckling eller testverksamhet där man – i det tysta – vill ta fram snickerier eller produkter inför en eventuell, framtida produktion.

Vi gillar sådana utmaningar. Och vet hur viktigt det är att utvecklingsarbete förblir en hemlighet mellan oss och vår uppdragsgivare. Slå oss en signal. Eller kom förbi på en kopp kaffe.

Kontakta oss

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.